Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 11. tammikuuta 2013

Tarunomainen matkailun tulevaisuus


Sana tulevaisuus herättää mielikuvituksen valloilleen. Ajatukset lähtevät kiertämään mitä erilaisimpia galaksiratoja. Tulevaisuuden matkailu on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatoja. Sinnikkäiden yrittäjien ansiosta nautimme arkielämässä lentomatkustamisesta ja kohta jopa avaruusmatkailusta.

Tulevaisuuden maailma tarjoaa silmiin tarunomaisia näkymiä. Useat lähtevät etsimään omaa henkilökohtaista tulevaisuutta oikopäätä ennustajan luo tai aukaisevat iltapäivänlehden horoskooppisivun.

Pitkäaikaista toiminnallista tulevaisuutta ajattelevat saapuvat matkailun kehittäjien tapahtumaan. Kehittäjät verkostoituvat ja lähtevät yhdessä muovaamaan uudistettuja toimintoja matkailualalle. Verkostossa on helpompi toteuttaa konkreettisia tekoja. Yrittäjien omat roolit saavat myös selvät sävelet vastuujaossa ja päämäärissä. Suunnitelmallisuus ja laadun ylläpitäminen ovat välttämättömiä asioita kehitystyössä. Sen vuoksi kannattaa verkostoitua alan toimijoihin ja ottaa asiantuntijat mukaan toimintojen kehittämiseen. Myös me olemme mukana alan ennakointiverkoston toiminnassa.

Haaga-Perho on lähtenyt raottamaan erilaista ajattelua uudistetuilla palveluilla kuten  PalveluLuotain ®  ja Inno-työpaja sekä konseptien ja palvelutarjooman uudistamistyökalu Renewal Research ®


Tässä sitä ollaan, apuna. Käytännöllisesti katsottuna melkein jo paikalla.  Tartu luuriin tai hiireen ja kysy lisää. Tavataan Matka 2013-messuilla perjantaina 18.1.2012 Belizia Stagella klo 14:00 Laatutonni-diplomien jakotilaisuudessa.

Katja Winogradow
kirjoittaja on Haaga-projektipäällikkö ja näyttötutkintomestari (NTM) Haaga-Perhosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti