Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. maaliskuuta 2012

Vihreä autovuokraamo

Autonvuokrausalalla kilpailuetuja on haettava kiivaasti siinä missä muissakin bisneksissä. 

Europcarin ylivoimatekijänä Suomen markkinoilla on alan paras ja laadukkain kalusto tarjoten asiakkaille saman laadukkaan tuotteen kaikkialla Suomessa. Kaluston keski-ikä on noin seitsemän kuukautta, joten asiakkaiden käytössä ovat viimeisimmällä turvallisuusteknologialla varustetut autot.

Europcarin päämaja omine huoltotiloineen Aviapoliksessa

Europcar huolehtii kaikista asiakkaistaan 24 tuntia vuorokaudessa ja takaa matkan jatkumisen kaikissa tilanteissa. Autoja pystytään siirtämään sinne, missä niillä on paljon kysyntää vaikkapa suuren paikallisen tapahtuman aikana.

Miten tehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti yrityksessänne autoillaan?


Säästömahdollisuudet selville

Autojen käyttöastetta seuraamalla voi avautua mahdollisuuksia säästöille. Yrityksen kannattaa omistaa / leasata vain ne ajoneuvot, joille voidaan taata ympärivuotinen käyttö. Ruuhka-ajan kalustoa kannattaa täydentää vuokrakalustolla. Vuokra-auton käyttö puolustaa paikkaansa etenkin sellaisessa toiminnassa, jossa autojen käyttötarve saattaa vaihdella paljonkin vuodenajan tai muun sesongin mukaan. Samoin yrityksissä, joissa kuljetettavan tavaran määrä vaihtelee ja erikokoisille tavara-autoille on tarve, vuokraaminen on usein paras ratkaisu.


Vuokraa auto projektille!

Vuokra-auto soveltuu erittäin hyvin myös projekteihin, joiden lopullinen pituus ei ole selvillä. Tietyn minimiajan käytön jälkeen auton voi palauttaa heti projektin loputtua, eikä yrityksen tarvitse maksaa "seisovan" auton kustannuksia. Vuokra-autokalusto on myös hyvä vaihtoehto yritystoimintaa aloitettaessa tai laajennettaessa. Tällöin ei tarvitse sitoa pääomaa kiinni autokalustoon, mikäli kaluston lopullinen tarve ei ole vielä selvillä.


Vihreät kalustovalinnat, laadukas toiminta

Europcarilla tiedostamme toimintamme ympäristövaikutukset ja huomioimme ne. Toimintaamme ohjaa ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä. Olemme määrittäneet ympäristöpäämäärät, joiden toteuttamiseksi meillä on ympäristöohjelma. Olemme Suomen ainoa autovuokraamo, jolla on ISO:14001 Ympäristösertifikaatti sekä Laatutonnin pohjalta rakennettu ISO:9001 Laatusertifikaatti. Nämä sertifikaatit ovat todiste vastuullisesta tavastamme toimia sekä asiakkaiden että ympäristömme hyväksi.

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla, ja palveluksessamme on 180 autonvuokrauksen ammattilaista. Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1967.


Kirjoittaja on Operations manager Jukka Ekholm
Interrent Europcar on myös Haaga-Perho Partner Edelläkävijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti